Privatumo politika

Registruodamiesi Dealoyal programoje Jūs besąlygiškai sutinkate su Dealoyal narystės taisyklėmis, kurios apibrėžiamos meniu skiltyje Taisyklės, taip pat Jūs duodate savo sutikimą Dealoyal rinkti ir naudoti Jūsų asmens duomenis taip, kaip apibrėžiama Privatumo politikoje. Taip pat Jūs įgaliojate Dealoyal ir jos paslaugų teikėjus, mokėjimo kortelių tinklų operatorius, gauti, teikti ir naudoti Jūsų mokėjimų, atliktų Dealoyal partnerių prekybos vietose, informaciją siekiant suskaičiuoti Jūsų uždirbamos premijos D-EUR taškus, išleisti D-EUR taškus, atlikti visus veiksmus, reikalingus suteikti Jums be priekaištų veikiančią Dealoyal programą taip, kaip yra išaiškinta Taisyklėse ir / ar Privatumo politikoje.

Privatumo politika

Dealoyal yra LR Valstybinės duomenų apsaugos inspekcijos registruota asmens duomenų valdytoja, todėl Dealoyal naudos informaciją, kurią pateiksite registruodamiesi ar kitu būdu, tame tarpe: Jūsų vardą, pavardę, elektroninio pašto adresą, telefono numerį, kitą kontaktinę informaciją, mokėjimo kortelės numerio paskutinius 4 skaitmenis ir operacijų informaciją (visi kartu – Asmens duomenys), siekdama tinkamai administruoti Dealoyal koalicinę lojalumo programą. Dealoyal jokiu būdu neparduos ir neperduos Jūsų Asmens duomenų jokiam trečiam asmeniui, nesusijusiam su Dealoyal. Jokia trečia šalis nesiūlys Jums savo prekių ar paslaugų, nesusijusių su Dealoyal. Dealoyal bendraujant su savo partneriais prekybininkais, Jūsų Asmens duomenys gali būti naudojami, tačiau ne tiesioginės rinkodaros tikslais. Jei administruodama programą Dealoyal privalės dalintis Jūsų Asmens duomenimis su mokėjimo kortelių tinklų operatoriais, tokie operatoriai bus registruojami duomenų tvarkytojais LR Valstybinėje duomenų apsaugos inspekcijoje. Jei Jūs pageidausite susipažinti su atitinkamų registruotų asmens duomenų tvarkytojų, dirbančių su Dealoyal, privatumo politikomis, prašome susisiekti su mumis.
Dealoyal naudos Jūsų Asmens duomenis tiesioginės rinkodaros tikslais. Jūs duodate savo sutikimą dėl tiesioginės rinkodaros registruodamiesi Dealoyal koalicinėje lojalumo programoje ir patvirtindami šią Privatumo politiką. Jūs bet kada galite atsisakyti bet kokios Dealoyal jums siunčiamos informacijos  nuimdami paukščiukus nuo atitinkamų pasirinkimų Dealoyal tinklapio ir mobiliosios aplikacijos Profilio / Nustatymų / Bendravimo skiltyje.

Esminiai šios Privatumo politikos pakeitimai nariams bus siunčiami elektroniniu paštu. Dealoyal gali pakeisti šią Privatumo politiką be išankstinio perspėjimo. Jei jūs turėsite klausimų dėl Privatumo politikos, bet kada galite kreiptis elektroniniu paštu info@dealoyal.com.  

Jeigu pageidaujate sustabdyti savo dalyvavimą Dealoyal, parašykite mums į info@dealoyal.com

Šio dokumento paskutinio atnaujinimo data yra 2016 m. balandžio mėn. 19 d.